MotorolaYleinen

Motorola julkisti Moto G71s -puhelimen – 120 hertsin OLED-näyttö ja 50 megapikselin kolmoiskamera

Motorola Moto G71s

Motorola on julkaissut Kiinan markkinoille uuden Moto G71s -älypuhelimen. Kyseessä on hieman uudistettu versio viime vuoden lopulla julkaistusta Moto G71 -mallista. Vaikka nimi on uusi, niin nähtävästi kyseessä on täysin sama laite kuin globaalisti hiljattain julkaisu Moto G82 5G.

Uutuuspuhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä tuki 120 hertsin virkistystaajuudelle. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka takaa kohtuullista suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. Motorola on varustellut puhelimen 8 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosaan on laitettu kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin optisesti vakautetusta pääkamerasta, 8 megapikselin 121 asteen ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Moto G71s:n etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 33 watin tehoisella pikalatauksella. Moto G71s on varusteltuna myös stereokaiuttimilla, kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla sekä Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verrattuna aikaisempaan Moto G71 -malliin, niin uusi Moto G71s tarjoaa muutaman suuren uudistuksen. Esimerkiksi näytön virkistystaajuus on kasvanut 60 hertsistä 120 hertsiin, käyttöjärjestelmä on uudempi ja sormenjälkilukija on siirretty takaosasta kylkeen. SuomiMobiilin arvostelun Motorola Moto G71 5G -puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.

Kiinassa uusi Moto G71s tulee myyntiin kahdessa värissä, jotka ovat valkoinen ja musta. Hintaa on 1699 juania, eli noin 239 euroa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola