HMDNokiaYleinen

Android 12 ladattavissa nyt myös Nokia G20 -puhelimelle

Nokia G20

HMD Global laittoi eilen jakoon Android 12 -päivityksen Nokia G10 -puhelimelle, mutta nyt samainen päivitys on tullut saataville Nokia G20 -puhelimelle. Molemmat puhelimet ovat lähes samanlaisia, jonka takia yhtenäinen julkaisuaika päivityksille ei ole suuri yllätys. Aikaisemmin sama päivitys on tuotu useille muille Nokia-puhelimille, joita ovat Nokia X20Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20Nokia 8.3 5G sekä Nokia 2.4.

Nokia G20 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V2.230 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen huhtikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 1.97 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Android 12 on toinen Nokia G20 -puhelimelle luvatuista suurista päivityksistä, sillä laite julkaistiin alun perin Android 11 -versiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia G20 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD