MotorolaYleinen

Motorola esitteli myös Moto E30 -puhelimen – 2 Gt RAM-muistia ja Android 11 Go -käyttöjärjestelmä

Motorola ilmoitti aikaisemmin tänään Suomessa uudesta Moto E40 -älypuhelimesta, mutta samalla markkinoille on julkaistu edullisempi Moto E30 -puhelin. Moto E30 on pitkälti isoveljensä kaltainen, mutta Motorola on karsinut hieman ominaisuuksista.

Yleiset tekniset ominaisuudet ovat Moto E30 -puhelimessa samat kuin Moto E40 -puhelimessa. Motorola on varustellut puhelimen siis kookkaalla 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näytön yläreunaan on tehty etukameraa varten reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Unisoc T700 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-yhteyksiin rajoittuva puhelin. Motorola on laittanut puhelimeen vain 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Kameroita Moto E30:n takaosassa on kolme, jotka ovat samat kuin Moto E40 -mallissa. Pääkamerana toimii 48 megapikselin tasoinen sensori ja sen rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera ja 2 megapikselin makrokamera. Etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin ja se on suunnattu selfiekuvia sekä videopuheluita varten.

Moto E40 pitää sisuksissaan myös 5000 milliampeeritunnin kokoisen akun, jota voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimessa on myös kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 -yhteys sekä IP52-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Käyttöjärjestelmänä toimii kevennetty Android 11 Go -versio, kun isovelimallissa oli täysiverinen Android 11.

Uusi Moto E30 on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Mineral Gray sekä sininen Digital Blue. Ainakin Puolassa puhelimen hinnan on kerrottu olevan 599 Puolan zlotya, eli suoraan muunnettuna hinta olisi 132 euroa. Moto E30 -puhelinta tuskin tullaan näkemään myynnissä Suomessa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola