MotorolaYleinen

Motorola Moto G22 -puhelimen tiedot paljastuivat – edullinen laite ilman 5G-yhteyksiä

Tämä saattaa olla Motorola Moto G22.

Motorolalta on tulossa uusi Moto G22 -älypuhelin, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Puhelin on jo paljastunut muutamista suorituskykytesteistä, mutta myös sertifiointitietokannoista. Tällä kertaa myös puhelimen tarkat tekniset tiedot on vuodettu.

Moto G22 -puhelimessa kerrotaan olevan 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimen tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, jossa ei ole 5G-modeemia. Motorolan odotetaan tarjoavan puhelinta ainakin 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon perusteella puhelimessa olisi kolme kameraa takaosassa, jotka ovat f/1.8-aukolla varusteltu 50 megapikselin pääkamera, f/2.2-aukolla ja 118 asteen kuvakentällä varusteltu 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Moto G22 tulee saamaan myös 16 megapikselin etukameran.

Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia, mutta toistaiseksi lataustehoista ei ole vuotoja. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, muistikorttipaikka sekä tuorein Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Motorolan odotetaan julkaisevan puhelimensa kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, sininen sekä musta. Puhelimen on kerrottu olevan koodinimeltään ”Hawaii+”, mutta aikaisempien raporttien mukaan laitteessa olisi AMOLED-näyttö. Jos kuitenkin kyseessä on sama puhelin, niin laitteesta on vuotanut jo yksi kuva.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola voisi julkaista Moto G22 -puhelimen. Kyseessä olisi ensimmäinen Moto Gx2 -sarjan puhelin, sillä vasta viime vuoden lopulla yhtiö esitteli Moto Gx1 -malliston laitteet.

Lähde: Twitter (Nils Ahrensmeier)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola