NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Kiinnostaako ex-OnePlus-pomon Carl Pein uuden Nothing-yrityksen mahdollinen älypuhelin?

Nothingin perustaja Carl Pei. / Kuva: Nothing

Nothing on uusi brändi mobiilimarkkinoilla, mutta taustalla on monia mielenkiintoisia henkilöitä. Yrityksen on perustanut OnePlussan entinen perustajäsen Carl Pei, joten monet alaa seuraavat ovat erittäin kiinnostuneita siitä, mitä Nothing suunnittelee. Yritys julkaisi jo viime vuonna ensimmäisen tuotteensa, jotka olivat Nothing Ear (1) -kuulokkeet. Nyt yritykseltä odotetaan ensimmäistä älypuhelinta.

Älypuhelinta Nothingilta on odotettu jo alusta lähtien, sillä yrityksen perustajalla Carl Peillä on vahva historia puhelinmarkkinoilla. Carl Pei oli OnePlussan kasvot alusta lähtien, mutta Oppo-integraation tullessa kuvioihin Pei kuitenkin astui sivuun kiinalaisvalmistajan palkkalistoilta. Tällä viikolla Pei on alkanut jakamaan mystisiä twiittejä, joiden perusteella Nothing-puhelimen julkaisu voisi olla lähempänä kuin voisi kuvitella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Carl Pei on kertonut Twitterissä palanneensa Android-käyttöjärjestelmään, jonka on odotettu viittaavaan hänen ottaneen käyttöön Nothingin tulevan puhelimen. Enemmän kierroksia lisäävät myös Twitter-tilit Android sekä Snapdragon, jotka ovat myös kommentoineen Pein twiittiä. Tulevassa puhelimessa voisi olettaa olevan uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri.

Älypuhelin voisi olla looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta. Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä otetaan selvää, kiinnostaako Nothingin mahdollisesti pian julkaistava älypuhelin SuomiMobiilin lukijoita. Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä, ja halutessaan perustelut voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (2 years)

Kiinnostaako Carl Pein uuden Nothing-yrityksen mahdollinen älypuhelin?

Eipä juurikaan.
55.26%
Kyllä kiinnostaa!
44.74%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing