MotorolaYleinen

Motorola Moto G42 -puhelin tulossa – tuotekuvat vuotivat ennen julkaisua

Motorola Moto G42

Motorola on julkaissut viime aikoina uusia Moto G -malliston puhelimia malli kerrallaan, sillä alkuvuonna on nähty Moto G22, Moto G52 sekä Moto G82 5G. Mallisto on tietojen mukaan laajenemassa pian uudella Moto G42 -puhelimella, joka on nyt läpäissyt useita sertifiointeja sekä paljastunut tarkoista tuotekuvista.

Tulevan Moto G42 -puhelimen mallinumero on XT2233-1, joka on läpäissyt useita sertifiointeja ympäri maailmaa. Lisäksi puhelimen koodinimen tiedetään olevan ”HawaiiPlusOLED22”. Esimerkiksi FCC:n sertifiointi on vahvistanut puhelimessa olevan NFC-tuki, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä koodinimestä voidaan päätellä käytössä olevan OLED-paneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Twitterissä käyttäjä Abhishek Yadav on julkaissut tuotekuvia Moto G42 -puhelimesta, joiden perusteella laite jatkaa tuttua Moto G -mallistoa. Kuvat paljastavat laitteen kuparisessa väriversiossa. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Kuvien perusteella laitteen oikeassa kyljessä on virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Kyljessä on myös äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä on esillä ainoastaan SIM-korttiluukku. Motorola on asettanut alareunaan kaiuttimen, USB-C-liittimen sekä mikrofonin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vielä vuotanut, mutta kyseessä on selvästi alemman hintapisteen 4G-älypuhelin. Todennäköisesti puhelin tullaan virallisesti julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Lähde: Mysmartprice.com, Twitter (Abhishek Yadav)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola