OPPOYleinen

Tältä näyttää Oppo Pad Air – uutuustabletti julkaistaan 23. toukokuuta

Oppo Pad Air

OnePlussan emobrändi Oppo tulee julkaisemaan ensi viikolla 23. toukokuuta uudet Reno 8 -sarjan älypuhelimet, mutta myös uuden tabletin. Oppo julkaisi vasta hiljattain ensimmäisen Oppo Pad -tablettinsa, mutta pian luvassa on jo toinen tabletti.

Tuleva tabletti kantaa nimeä Oppo Pad Air ja nyt Oppo on julkaissut etukäteen tarkkoja tuotekuvia tabletista. Oppo Air Pad jatkaa Oppon organisaation tuttua muotokieltä, sillä takaosassa on kaksisävyinen viimeistely. Takaosassa nähdään Oppon logo sekä yksi kamerasensori. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on varsin kapeat kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Oppo Pad Air tulee saamaan 10,36 tuuman kokoisen IPS-näyttöpaneelin, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri ja tarjolla on neljäkaiutinta Dolby Atmos -tuella.

Oppo Pad Air on saamassa suuren 7100 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 18 watin pikalatauksella. Takaosan kameran odotetaan olevan 8 megapikselin tasoinen ja etuosan kameran vastaavasti 5 megapikselin tasoinen. Oppo Pad Air tulee saaman myös tuen erilliselle näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Pad Air -tabletin kaikki tiedot varmistuvat siis jo ensi viikolla, joten kauaa ei enää tarvitse odottaa. Oppo tabletit saattavat antaa esimakua myös tulevasta OnePlussan tabletista, sillä OnePlussan on odotettu tuovan tabletin saataville lähikuukausien aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO