MotorolaYleinen

Motorola Moto G54 5G esillä tarkoissa tuotekuvissa – Edullinen puhelin 50 megapikselin optisesti vakautetulla kameralla

Motorola Moto G54 5G / Kuva: Evan Blass

Motorola on julkistamassa hyvin pian uusia Moto G -malliston älypuhelimia, joista yksi on Moto G54 5G. Puhelimesta on kuultu jo aikaisemmin huhuja sekä nähty kuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut aikaisempaa parempia tuotekuvia.

Kuvissa Moto G54 5G on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä vihreä. Moto G54 5G on tuttua Motorolaa, sillä takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja muotoilu on yleisesti melko geneerinen. Kameroita on kaksi, joiden rinnalla on LED-salama.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G54 5G / Kuva: Evan Blass

Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jossa on paksut kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä. Kuvat paljastavat oikeassa reunassa olevan äänenvoimakkuuspainikkeet ja nähtävästi virtapainike on omassa syvennyksessään sormenjälkilukijan kanssa.

Aikaisempien vuotojen mukaan Moto G54 5G -puhelimen koodinimi olisi ”Cancun 5G”. Tarkasta järjestelmäpiiristä ei ole tietoa, mutta RAM-muistia pitäisi olla 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti. Käyttöjärjestelmäksi tulee Android 13.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G54 5G / Kuva: Evan Blass

Moto G54 5G on saamassa 6,5 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Äänentoisto on stereokaiuttimien varassa, joita parantavat Dolby Vision- ja Moto Spatial Sound -tekniikat.

Takaosan tärkein kamera on 50 megapikselin tasoinen ja optisesti vakautettu. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfiekuvaamista varten. Akku on kooltaan 5640 milliampeerituntia ja sitä voitaisiin ladata 20 watin teholla. Vuotojen mukaan Moto G54 5G on myös roiskevedenkestävä.

Odotettavasti Moto G54 5G tulee asettumaan 200-300 dollarin hintapisteeseen. Motorola julkistanee puhelimen lähiviikkoina yhdessä Moto G84 5G -puhelimen kanssa.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola