HMDNokiaYleinen

Suomalaisvalmistaja julkisti uudet Nokia Go Earbuds 2 -kuulokkeet

Nokia Go Earbuds 2

Suomalainen HMD Global on julkistanut uudet Nokia Go Earbuds 2 -kuulokkeet, jotka ovat karsitummat versiot viime vuonna esitellyistä Nokia Go Earbuds 2+ -kuulokkeista.

Kuulokkeissa on tuttu avoin rakenne, ja ne on esitelty ainoastaan mustassa väriversiossa. HMD Global kertoo panostaneensa kevyeen toteutukseen, joka tekee musiikin kuuntelusta nautinnollisempaa. Nokia Go Earbuds 2 -kuulokkeet ovat myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Go Earbuds 2

Akku on kuulokkeissa 30 milliampeeritunnin kokoinen ja latauskotelossa vastaavasti 30 milliampeeritunnin kokoinen. Virtaa pitäisi riittää 20 tunniksi latauskotelon kanssa. Nokia Go Earbuds 2 tukee myös pikalatausta, sillä 10 minuutissa saadaan 2 tunniksi virtaa. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeet tukevat HMD Globalin mukaan kaikkia Bluetooth-yhteydellä varusteltuja laitteita. Kuulokkeissa on matalan latenssin tila pelatessa ja videoita katsellessa. Äänestä vastaa 10 mm elementit. Kuulokkeisiin on saatu myös kaiun ja ympäristömelun vaimennus, joka toimii puheluissa. Tekoälyn luvataan myös parantavan puheen laatua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Go Earbuds 2 -kuulokkeet ovat heti saatavilla valituissa maissa. Esimerkiksi Iso-Britanniassa hinnaksi on kerrottu 49,99 puntaa, joka vastaa 59 euroa. Espanjassa hinta on 49,99 euroa. Suomen saatavuudesta ei ole tietoa.

Nokia Go Earbuds 2

Lähde: Nokia Go Earbuds 2 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD