MotorolaYleinen

Motorola Moto G60 tulossa pian – saamassa 120 Hz näytön ja 108 MP pääkameran

Motorolan uudistettu Moto G -mallisto laajenee kovaa tahtia, sillä nyt tuoreet tiedot vihjaavat Moto G60 -puhelimesta. Aikaisemmin Motorola esitteli jo Moto G10- ja Moto G30 -puhelimet, joiden lisäksi 25. maaliskuuta julkaistavaksi odotetaan Moto G100 -puhelinta. XDA Developers -sivusto on julkaissut nyt uusia tietoja Moto G60 -mallista, jonka koodinimi on ”hanoip”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkaisu tulee tapahtumaan pian Latinalaisessa Amerikassa sekä Euroopassa. Moto G60 tulee saamaan 6,78 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin (2460 x 1080), jossa on tuki korkealle 120 hertsin virkistystaajuudelle. Toistaiseksi ei ole varmaa onko kyseessä LCD- vai AMOLED-paneeli. Näytössä pitäisi kuitenkin olla 32 megapikselin etukameraa varten keskitetty reikä yläreunassa.

Takaosan kameran kerrotaan koostuvan 108 megapikselin Samsung ISOCELL HM2 -kamerasensorista, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Puhelimesta on todennäköisesti tulossa versio myös 64 megapikselin pääkameralla sekä 16 megapikselin etukameralla, mutta muuten laitteet olisivat samanlaiset. Kameroiltaan karsitumpi versio voisi hyvinkin olla esimerkiksi Moto G50.

Moto G60 -puhelimen tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 732G -järjestelmäpiirin, eli kyseessä ei olisi 5G-puhelin. RAM-muistia puhelimeen odotetaan 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua (UFS 2.1). Akunkeston tiedetään olevan massiivisen 6000 milliampeeritunnin akun varassa.

Valitettavasti kuvia tai tarkempia yksityiskohtia Moto G60 -puhelimesta ei ole vielä vuotanut. Motorolan odotetaan kuitenkin esittelevän puhelimen lähiviikkojen aikana.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola