OnePlusYleinen

Tältä näyttää odotettu OnePlus Watch! Ensimmäinen kuva paljastaa tyylikkään toteutuksen

OnePlus on julkaissut ensimmäisen kuvan tulevasta älykellostaan, joka paljastaa lähes koko muotoilun. OnePlus Watch tullaan julkaisemaan ensi viikolla 23. maaliskuuta yhdessä OnePlus 9 -sarjan huippupuhelimien kanssa. OnePlus on jo aikaisemmin kertonut joitakin yksityiskohtia ensimmäisestä älykellostaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreessa OnePlussan itse julkaisemassa kuvassa nähdään musta kello, jossa on varsin pyöristetty muotoilu sekä muovinen kuvioitu ranneke. Kellossa on pyöreä näyttö sekä nähtävästi alumiinikehys, johon saumattomasti yhdistyy 2,5D-lasi. Kellon oikeassa kyljessä nähdään kaksi painiketta, joista toisessa on OnePlus-teksti. Kellotaulussa on päivämäärä 23. maaliskuuta, joka tarkoittaa OnePlus 9 -sarjan julkaisupäivää.

Jo aikaisemmin OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut, että OnePlus Watch ei tule saamaan huhuttua Googlen kehittämää WearOS-käyttöjärjestelmää. OnePlus tulee hyödyntämään kellossa RTOS-pohjaista käyttöjärjestelmää (reaaliaikainen käyttöjärjestelmä), joka on OnePlussan itse kehittämä. Oman käyttöjärjestelmän tarjoaminen kellossa takaa yhtiön mukaan sulavan ja luotettavan kokemuksen, joka takaa samalla paremman akunkeston.

Vuotojen mukaan kello olisi tulossa tarjolle 46 mm koossa ja kellon on kerrottu olevan myös IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. OnePlus Watchin odotetaan keskittyvän erityisesti kunto- ja terveysominaisuuksiin, sillä siinä on huhun mukaan automaattinen harjoituksentunnistus, uintitila, unenseuranta, sykemittaus, stressinseuranta sekä veren happipitoisuuden mittaus (SpO2).

Kellossa odotetaan olevan tuki puheluihin vastaamiseen ja soittamiseen, puhelimen ilmoituksien näyttämiseen sekä musiikin hallitsemiseen. OnePlus Watchissa huhutaan olevan myös Warp Charge -lataustekniikkaa, jonka avulla pystytään tarjoamaan 20 minuutin latauksella viikon akunkesto.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus