MotorolaYleinen

Motorola uudistaa taittuvanäyttöisen puhelimensa – Razr 40 Ultran tarkat tuotekuvat paljastavat massiivisen muutoksen

Motorola Razr 40 Ultra

Viime vuonna Motorola toi markkinoille Razr 2022 -puhelimen, joka edustaa tällä hetkellä yhtiön uusinta taittuvanäyttöistä laitetta. Motorolan Razr-puhelimissa on ollut suuremmat ulkonäytöt kuin kilpailijoilla, mutta seuraavan sukupolven mallissa Motorola kasvattaa sitä vielä entisestään.

Motorola Razr 40 Ultra on tietojen mukaan uutuuspuhelimen nimi, ja se on ollut huhujen sekä vuotojen kohteena jo kuukausia. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut toistaiseksi tarkimmat kuvat puhelimesta Twitter-tilillään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat eivät jätä mitään mielikuvituksen varaan ja ne paljastavat massiivisen ulkonäytön kokonaisuudessaan. Ulkonäyttö peittää puhelimen kansiosan lähes kokonaan ja sen sisälle jäävät jopa kamerat sekä salama. Motorola näyttää tekevän muutoksia myös saranaan, joka on todennäköisesti tällä kertaa hieman kehittyneempi.

Kuvissa Motorola Razr 40 Ultra nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen Glacier Blue, punainen Viva Magenta sekä musta Phantom Black. Punaisessa väriversiossa on nähtävästi vegaaninahkainen pinta, mutta muissa väreissä käytetään lasia. Razr 40 Ultran kehys on valmistettu metallista.

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Motorola toisi Razr 40 Ultran myyntiin Euroopassa 1199 euron hinnalla, kun kyseessä on 8 + 256 gigatavun muistiversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Motorola ei tulisi hyödyntämään puhelimessa tämän hetken uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä, vaan käytössä olisi viime vuoden Snapdragon 8+ Gen 1. Kyseessä on edelleen hyvä järjestelmäpiiri, ja se nähtiin myös viime vuoden Razr 2022 -puhelimessa.

Razr 40 Ultran sisällä on kookas OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2640 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 tai 144 hertsin virkistystaajuus. Ulkopuolen näytön pitäisi olla 3,5 tuuman kokoinen ja siinä on 1056 x 1066 pikselin tarkkuus.

Puhelimeen on tulossa korkeintaan 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Motorola on varustellut laitteen kahdella SIM-korttipaikalla, mutta tarjolle tulee myös eSIM-versio. Kaikissa malleissa on NFC-tuki sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on tulossa takaosaan kaksi kappaletta, joista tärkein on 12 megapikselin Sony IMX563 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 13 megapikselin SK Hynix Hi1336 -sensori, jota käytetään ultralaajakulmakuvaamiseen. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä ja se perustuu OmniVisionin kehittämään OV32B40-sensoriin.

Tietojen mukaan akku olisi kooltaan 3640 milliampeerituntia ja sitä ladattaisiin 33 watin teholla. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Android 13 -versiota, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä.

Huhut ovat povanneet Motorolan esittelevän puhelimen kesäkuussa. Aikaisemmin kuvissa on nähty myös Motorola Razr 40, joka olisi alle 900 euron hintainen taittuvanäyttöinen puhelin.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola