MotorolaYleinen

Vuotaja: Taittuvanäyttöiset Motorola Razr Pro- ja Razr Lite -puhelimet julkaistaan 1. kesäkuuta

Motorolan logo

Motorolan on odotettu julkaisevan uuden taittuvanäyttöisen älypuhelimen vuoden toisen neljänneksen aikana, eli huhti-kesäkuussa. Nyt tunnettu vuotaja Max Jambor on kertonut Twitter-tilillään jo tarkan päivämäärän seuraavalle merkittävälle Motorola-julkaisulle.

Jamborin mukaan Motorola järjestää uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden 1. kesäkuuta Madridissa. Tilaisuuden antimina kerrotaan olevan Motorola Razr Pro sekä Motorola Razr Lite -älypuhelimet. Motorola ei ole vielä itse vahvistanut tarkkaa päivämäärää, mutta sijainnin perusteella kyseessä voisi olla globaali julkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr Pro / Kuva: 91mobiles.com

Mielenkiintoista tiedossa on mainittu Motorola Razr Pro, josta ei ole aikaisemmin puhuttu mitään. Motorolan on tiedetty valmistelevan Motorola Razr+ 2023- ja Razr 40 Ultra -älypuhelimia, mutta nähtävästi nimi olisi voinut vaihtua vasta hiljattain Razr Proksi. Tämä oli myös loogista, sillä toisena puhelimena odotetaan olevan Razr Lite, joka olisi edullisempi versio taittuvanäyttöisestä puhelimesta.

Molemmat puhelimet ovat vuotokuvien perustella simpukkapuhelimia, mutta niiden välillä olisi selviä eroavaisuuksia. Motorola tarjoaa Razr Pro -puhelimessa suuren näyttöpaneelin ulkopuolella ja Razr Liten ulkopuolen näyttö olisi selvästi pienempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr Lite

Kovin tarkkoja tietoja puhelimien teknisistä ominaisuuksista ei vielä ole. Molempiin odotetaan kahta kameraa ulkopuolelle ja yhtä kameraa sisäpuolelle. Motorola Razr Pro tulee todennäköisesti saamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, 3640 milliampeeritunnin akun sekä 33 watin pikalatauksen.

Tiedot Motorolan suunnitelmista tulevat varmasti vielä tarkentumaan lähempänä kesäkuussa tapahtuvaa julkaisua.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola