MotorolaYleinen

Motorola työstää uutta One Macro -älypuhelinta

Motorola One Macro sertifiointitietokannassa.

Kuluvan vuoden aikana Motorola on julkaissut jo useita uusia älypuhelimia erityisesti keskihintaluokkaan ja nyt luvassa on jälleen uusi puhelin One-tuoteperheeseen. Aikaisemmin Motorola on julkaissut jo One Vision-, One Action- ja One Zoom -puhelimet ja nyt julkaisemattoman puhelimen tiedetään kantavan nimeä Motorola One Macro.

Sertifiointitietokanta vahvistaa One Macro -puhelimen versionumeron olevan XT2016-1, joka on linjassa aikaisemmin julkaistujen One-malliston puhelimien versionumeroiden kanssa. Valitettavasti sertifiointitiedot eivät paljasta puhelimesta juurikaan mitään muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden jo aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan One Macro tulee saamaan myös 5,7 tuuman näytön, jossa on HD+ -tarkkuus (1520 x 720) ja 19:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaa MediaTekin kehittämä MT6771 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia löytyy vuototietojen mukaan 3 tai 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 32 tai 64 gigatavua. Akunkestosta One Macro -puhelimessa on vastaamassa suuri 4000 milliampeeritunnin akku.

XDA-Developers.com -sivusto on myös saanut käsiinsä livevuotokuvan tulevasta Motorola One Macro -puhelimesta. Kuvassa on nähtävillä laitteen etuosa ja näytössä on muun muassa pisaramainen loviratkaisu.

Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, milloin Motorola tulee uusia puhelimia esittelemään, mutta One Macro -puhelimen julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan vielä tänä vuonna.

Lähde: XDA-Developers.com, GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola