GoogleYleinen

Uudet Google Pixel 4 -puhelimet saatetaan julkaista 15. lokakuuta

Google on yksi valmistajista, joka ei ole vielä julkaissut syksyn uutuuspuhelimiaan, vaikka yhtiö onkin vihjaillut usean kuukauden ajan tulevista Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimistaan. Nyt tuoreimman vuodon perusteella Google suunnittelee uutuuspuhelimien julkaisua reilun kuukauden päähän.

Twitterissä tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tilillänsä kuvan Pixel 4 -puhelimesta, jossa päivämääräksi lukitusnäytöllä on asetettu 15. lokakuuta 2019. Tämä voisi antaa vihiä siitä, että Pixel 4 ja Pixel 4 XL tultaisiin vihdoin julkaisemaan 15.10.2019. Kuvassa on esillä myös Pixel 4 -puhelimen etupuoli, joka vahvistaa siis erikoisen näyttöratkaisun, jossa yläpuolella on selvästi paksumpi musta kaistale kuin näytön alareunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uusi Pixel 4 -vuoto tarjoaa pienen vilauksen tulevan suuremman Pixel 4 XL -mallin teknisiin tietoihin. Kuvassa puhelimen näytöllä on esillä laitteen teknisiä tietoja, joiden odotetaan olevan myös todellisia. Kuvan perusteella puhelimessa tullaan näkemään Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, 6,23 tuuman 19:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli, jossa on 3040 x 1440 pikselin tarkkuus.

Aikaisempien huhujen mukaan molemmissa Pixel 4 -puhelimissa olisi 90 Hz näytöt, 6 gigatavua RAM-muistia sekä kaksi kameraa takaosassa. Pixel 4 XL -puhelimessa odotetaan olevan 3700 milliampeeritunnin akku ja Pixel 4 -puhelimessa taasen 2800 milliampeeritunnin akku. Molemmissa puhelimissa on myöskin oletuksena tuore Android 10 -käyttöjärjestelmä. Yksi Googlen puhelimien tärkeimmistä ominaisuuksista tulee olemaan Applen Face ID -tekniikan kaltainen kasvojentunnistus sekä liiketunnistus, jolla laitetta voi ohjata koskettamatta näyttöä.

Toistaiseksi Google ei ole virallisesti vahvistanut uusien Pixel-puhelimien virallista julkaisupäivämäärää, mutta 15. lokakuuta voi olla kuitenkin varsin realistinen vaihtoehto julkaisulle.

Lähde: Evan Blass, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google