MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Uudet taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan 1. kesäkuuta – odotuksissa Razr 40 ja Razr 40 Ultra

Motorola järjestää julkaisutilaisuuden 1. kesäkuuta.

Motorola on tänään vahvistanut virallisesti, että uusia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia on tulossa. Sosiaalisessa mediassa Motorola on aloittanut vihjaukset, joiden mukaan jotain uutta on tulossa 1. kesäkuuta.

Lyhyellä videolla nähdään kaksi taittuvanäyttöistä simpukkapuhelimen kaltaista puhelinta. Yhdessä puhelimet luovat tutun Motorolan M-logon. Kaksi puhelinta voi viitata huhuttuihin Motorola Razr 40- ja Razr 40 Ultra -malleihin. Julkaisutapahtumaa mainostetaan kahdella lauseella, jotka ovat ”Flip the Script” sekä ”Bend Your Limits”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 40 Ultra

Motorolalta on odotettu kahta taittuvanäyttöistä älypuhelinta. Razr 40 olisi edullisempi alle 900 euron laite, kun Razr 40 Ultra olisi selvästi kalliimpi noin 1200 euron puhelin. Molemmista puhelimista on nähty jo tarkkoja vuotokuvia, mutta Razr 40 Ultrasta tiedetään myös tarkempia teknisiä tietoja.

Razr 40 Ultra on saamassa selvästi suuremman ulkonäytön, joka olisi kooltaan 3,5 tuumaa. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Odotettavasti puhelimessa olisi 12 megapikselin pääkamera sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamera. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Razr 40 erottuu ainakin ulkopuolen näytön osalta. Puhelimeen odotetaan selvästi pienempää näyttöä. Lisäksi tekniikan osalta puhelin on todennäköisesti karsitumpi. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Motorola)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola