MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Uusi Edge+ -huippupuhelin tulee saamaan sittenkin kaksi suurempaa Android-päivitystä

Motorola Edge+

Motorola julkaisi muutama viikko sitten yhtiön tuoreen huippupuhelimen, joka kantaa nimeä Edge+. Kyseessä on ensimmäinen Motorolan huippupuhelin vuosiin, mutta julkaisusta lähtien monet ovat olleet hämmentyneitä Motorolan päivityslupauksesta. Puhelimelle luvattiin nimittäin vain yksi suurempi Android-versiopäivitys, eli tuleva Android 11.

Nyt Motorola on korjannut lupaustaan enemmän lippulaivapuhelimelta vaaditulle tasolle, sillä Edge+ -mallin kerrotaan saavan kaksi suurempaa Android-päivitystä, joka tarkoittaa siis Android 11- ja Android 12 -päivityksiä. Motorola Edge+ -puhelimen elinkaari piteni siis vuodella, sillä yleisesti suurempia Android-päivityksiä julkaistaan vuoden välein.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola toimittaa Edge+ -puhelimen Android 10 -päivityksellä, joten vielä parin vuoden päästäkin puhelimelle pitäisi olla tarjolla uusia ominaisuuksia. Lisäksi puhelin saa luonnollisesti myös tietoturvapäivityksiä tasaisin väliajoin. Suomessa Motorola Edge+ on tulossa myyntiin 15. toukokuuta monien jälleenmyyjien kautta 1099 euron hintaan.

Uutuuspuhelimessa on muun muassa 6,7 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi laitteessa on Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 108 megapikselin kamera sekä 12 gigatavua RAM-muistia. Motorola Edge+ on siis todellinen huippuluokan älypuhelin ja siihen voi käydä tutustumassa tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Neowin.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola