MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa Moto G71 5G -puhelin – ensimmäiset tiedot paljastuivat

Motorola on julkaisemassa todennäköisesti piakkoin uusia Moto G -malliston älypuhelimia, sillä viime aikoina on kuultu tietoja Moto G31– ja Moto G51 5G -puhelimista. Tällä kertaa tietoja on paljastunut myös Moto G71 -älypuhelimesta, joka on saanut Yhdysvaltain televiranomaisen FCC:n hyväksynnän.

Toistaiseksi julkaisematon Moto G71 on mallinumeroltaan ”XT2169-1”, jonka tiedetään kuuluvan ”Corfu”-koodinimiselle puhelimelle. Kovinkaan paljoa ei Moto G71 -puhelimesta valitettavasti paljastu, mutta FCC:n julkaisemat tiedostot kertovat muutaman mielenkiintoisen yksityiskohdan. Puhelimessa on tuki 5G-yhteyksille, NFC:lle sekä kahdelle SIM-kortille. Lisäksi akunkeston pitäisi olla suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelinta odotetaan julkaistavaksi vielä kuluvan vuoden aikana Yhdysvalloissa sekä Euroopassa. Todennäköisesti Motorola hyödyntää Moto G71 -puhelimessa edelleen Android 11 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä. Valitettavasti muuta puhelimesta ei vielä tiedetä.

Todennäköisesti järjestelmäpiirinä hyödynnetään MediaTekin tai Qualcommin keskihintaluokan laitteisiin suunnattuja 5G-piirejä. Esimerkiksi aikaisemmin huhutussa Moto G51 5G -puhelimessa on odotettu olevan Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, joten Moto G71 saattaa saada saman tai vieläkin paremman järjestelmäpiirin. Todennäköisesti lisätietoja puhelimesta kuullaan tulevina viikkoina.

Lähde: Nashvillechatterclass.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola