MotorolaYleinen

Motorolan 200 megapikselin kamerapuhelin huokuu premium-fiilistä! Ensimmäiset kuvat paljastettiin ennen virallista julkaisua

Motorola Moto X30 Pro tullaan tuntemaan myös nimellä Motorola Edge 30 Ultra.

Motorola on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa kaksi uutta lippulaivatason älypuhelinta 2. elokuuta, eli ensi viikolla. Luvassa on Motorola Moto X30 Pro sekä Motorola Razr 2022, joita odotetaan myös globaalisti myyntiin myöhemmin.

Vaikka molemmat tulevat puhelimet ovat hyvin mielenkiintoisia, niin katseet kohdistuvat tällä kertaa Moto X30 Prohon. Kyseessä on nimittäin maailman ensimmäinen älypuhelin 200 megapikselin tasoisella kamerasensorilla. Puhelinta odotetaan myös globaalisti myyntiin, mutta nähtävästi nimellä Motorola Edge 30 Ultra. Puhelin on tunnettu huhuissa myös koodinimellä ”Frontier”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa Motorola on nyt julkaissut ensimmäisiä tuotekuvia tulevasta Moto X30 Prosta. Virallisissa kuvissa laite näyttää lähes samalta kuin varhaisissa vuotokuvissa. Kuvissa uutuuspuhelimesta huokuu premium-viimeistely, jota harvoin Motorolan puhelimilta nähdään. Kuvat paljastavat puhelimessa olevan alumiinikehys sekä lasiset pinnat.

Moto X30 Pron etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Lisäksi kameroiden rinnalla on kaksi LED-salamavaloa sekä teksti ”200 MP | 1/1.22” | OIS”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto X30 Pro

Kuvat vahvistavat puhelimen alareunassa olevan kaiutin, mikrofoni, USB-C-liitin sekä SIM-korttiluukku. Puhelimen oikeassa reunassa nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Takaosassa on mattapintainen viimeistely ainakin mustassa väriversiossa. Takaosassa nähdään myös Motorolan logot.

Moto X30 Prohon on odotettavissa 6,67 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Puhelimen muita huhuttuja ominaisuuksia ovat 200 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Lisäksi etuosassa pitäisi olla 60 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa puhelimeen on odotettu myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä tukea 125 watin langalliselle lataukselle. Kyseessä pitäisi olla siis todellinen huippuluokan älypuhelin markkinoiden tuoreimmilla tekniikoilla.

Motorola Edge 30 Ultra tai Motorola ”Frontier” saattaa kantaa Kiinassa nimeä Moto X30 Pro.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola