MotorolaYleinen

Motorolan tuleva taittuvanäyttöinen Razr 50 Ultra kuvavuodon kohteena

Motorola tulee todennäköisesti kesän aikana julkaisemaan uuden version taittuvanäyttöisestä Motorola Razr -puhelimesta. Motorola Razr 50 Ultran kerrotaan viime aikoina saaneen useita sertifikaatteja, joten laitteen julkistukseen ei tässä vaiheessa ole enää kovinkaan pitkä aika. 

Nyt Motorolan simpukkamallinen Razr 50 Ultra -puhelimesta on ensi kertaa vuotanut livekuvia. Kuvat ovat peräisin Sudhanshu Amblore -nimiseltä vuotajalta ja kuvat on julkaistu 91Mobiles-sivuston toimesta.

Vuodettu Motorola 50 Ultran livekuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella suurta ulkoista muutosta Razr 50 Ultra ei ole saamassa. Puhelimessa on kaksi takakameraa, jotka ovat edeltäjän tavoin vaakatasossa kannen kulmassa. Myöskään kannen näyttö ei ole kokenut muutosta, vaan Motorola säilyttää viime vuoden Razr 40 Ultrasta tutun suhteellisen suuren kansinäytön. 

Etupuolelta löytyy oletettavasti sama 6,9-tuumainen näyttö, jonka yläosaan on sijoitettu selfiekamera. Puhelimen reunukset eivät ole ohenemassa, vaan reunukset oltaisiin säilyttämässä samankokoisina, kuin edeltäjässään. Puhelimen virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sijaitsevat kuvien perusteella oikeassa kyljessä.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Razr 50 Ultran mallinumero olisi XT-2453-1. Toisaalta puhelin on joissakin sertifikaateissa nähty mallinumerolla XT-24510-3, joka toteutuessaan voisi sijoittua jollekkin tietylle markkina-alueelle tai kyseessä olisi erilaisella RAM-muistilla ja tallennuskapasiteetilla varustettu malli. 

Puhelimesta löytyisi viime vuoden tavoin enintään 256 gigatavua tallennustilaa ja 12 gigatavua RAM-muistia. Värivaihtoehtoina myyntiin saapuisi sininen, oranssi ja vihreä versio. Motorola Razr 50 Ultran tehoista vastannee Qualcommin Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri. Uusinta Snapdragonia ei välttämättä tule löytymään, sillä viime vuonna Motorola käytti Razr 40 Ultrassa vuoden 2022 Snapdragon 8 Gen 1+ -piiriä. 

Tässä kuvassa odotetaan olevan Motorola Razr 50 Ultra / Motorola Razr+ 2024.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Razr 50 Ultran tekniset tiedot tarkentuvat lähempänä julkaisua, jonka tarkkaa päivämäärää ei tässä kohtaa tiedetä. Motorola julkistanee yhdessä Razr 50 Ultran kanssa edullisemman Razr 50 -perusmallin. 

Lähde: 91Mobiles 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola