MotorolaYleinen

Motorolan tulevan taittuvanäyttöisen Razr 40 Ultran massiivinen ulkonäyttö esillä vuotokuvissa – myös Razr 40 tulossa

Tältä näyttänee uusi Razr-puhelin.

Motorolan on huhuttu julkaisevan uusia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia pian, jonka Motorola on itse vahvistanut asian jo Kiinassa. Toistaiseksi mallinimistä on ollut paljon eri tietoja, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on antanut oman näkemyksensä tietojensa pohjalta.

Taittuvanäyttöisiä puhelimia on tulossa kaksi. Paremman version nimiehdotuksiksi on ollut Razr Pro, Razr+ 2023 sekä Razr 40 Ultra, joista jälkimmäisin näyttää pitävän paikkansa. Lisäksi Motorola valmistelee edullisempaa puhelinta, jota on kutsuttu tähän mennessä nimellä Razr Lite. Blassin mukaan tieto ei pidä paikkaansa, sillä puhelimen nimi olisi yksinkertaisesti Razr 40.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla julkaistut kuvat antavat jälleen käsityksen Motorola Razr 40 Ultran selvästi suurentuneesta ulkonäytöstä. Näyttö on nyt venytetty jopa kameroiden yli, jonka ansiosta näyttö peittää lähes koko etuosan.

Edeltäjässä näyttö oli pienempi 2,7 tuuman kokoinen, mutta tällä kertaa näyttö on kooltaan 3,5 tuumaa. Vuotokuvissa ulkonäytöllä nähdään kellonaika näytön keskiosassa ja kameroiden viereen on tuotu päivämäärä sekä säätiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet Razr 40 Ultran koodinimen olevan ”Juno”, jossa voisi olla Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Toistaiseksi kovin tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut. Edullisemman Motorola Razr 40 -puhelimen koodinimen kerrotaan olevan ”Venus” ja siinä on selvästi pienempi ulkonäyttö.

Tietojen mukaan Motorola suunnittelisi uusien Razr-puhelimien julkaisua kesäkuun alkuun.

Motorola Razr 40 (aka Razr Lite)

Lähde: Twitter (Evan Blass)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola