SonyYleinen

Sony vahvisti: Uusia Xperia-puhelimia tulossa 11. toukokuuta – odotuksissa ainakin Xperia 1 V

Sony on tänään vahvistanut järjestävänsä uusien Xperia-puhelimien lanseeraustilaisuuden 11. toukokuuta. Tilaisuus alkaa kello 7.00 Suomen aikaan ja sitä pystyy katsomaan  Sonyn virallisen YouTube-kanavan kautta.

Sony kertoo vihjailutekstissä, että ”Next ONE is coming”, joka vahvistanee kyseessä olevan seuraavan sukupolven Xperia 1 -lippulaivapuhelimen julkaisu. Tällä kertaa puhelimen nimi on huhujen mukaan Xperia 1 V.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihjailuissa Sony kertoo myös, että tulossa on seuraavan sukupolven sensori ja seuraavan sukupolven kuvantaminen. Tämä tarkoittaa, että uudessa Xperia 1 V -puhelimessa tullaan panostamaan erittäin vahvasti kuvausominaisuuksiin, kuten Sonylla on ollut aikaisemminkin tapana.

Xperia 1 V -puhelimen rinnalla myös muiden tuotteiden julkaisu ei ole poissuljettua. Odotettavasti samalla voitaisiin nähdä keskihintainen Xperia 10 V, mutta yleisesti Xperia 5 -sarjan puhelimet on julkaistu eri aikaan. Molemmista puhelimista on nähty aikaisemmin myös live-vuotokuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia 1 V -puhelimesta on julkaistu myös vuotajan toimesta tarkat mallinnuskuvat, jotka paljastavat muotoilun olevan edeltäjänsä kanssa samanlainen. Vuotojen mukaan Xperia 1 V tarjoilisi 12 megapikselin pääkameran, jonka rinnalla olisi 12 megapikselin periskooppikamera. Ultralaajakulmakamera saattaa olla 48 megapikselin tasoinen. Lisäksi etukamera on todennäköisesti 12 megapikseliä. Odotettavasti tehoista tulee vastaamaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri.

Tiedot tulevista Xperia-puhelimista tulevat varmasti tarkentumaan lähiviikkoina, mutta viimeistään 11. toukokuuta kaikki tiedot vahvistuvat.

Lähde: Sony

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony