AndroidOnePlusYleinen

Huhut OnePlus 5 -huippupuhelimesta vahvistettiin

OnePlus 3T

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on paljastanut The Vergelle, että yhtiön uusi puhelin julkaistaan kesällä. Samalla OnePlus on kertonut myös, että puhelin tulee kantamaan nimeä OnePlus 5, eikä OnePlus 4.

Viime vuonna OnePlussa julkaisi kaksi puhelinta OnePlus 3:n ja hieman päivitetyn OnePlus 3T:n. Luonnollisin jatke älypuhelinmallistolle olisi OnePlus 4, mutta kyseinen mallimerkintä on päätetty hypätä kokonaan ylitse, sillä numero 4 on Kiinassa epäonnen numero.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä viikolla myös OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvan, joka vihjasi uuden puhelimen olevan tulossa pian. Weibo-julkaisun mukaan luvassa pitäisi olla suuri yllätys.

OnePlus 5 -puhelimeen odotetaan huhuissa tuoretta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä tuttua 5,5 tuuman näyttöä, joka tosin olisi tänä vuonna QHD-tasoinen (2560 x 1440). OnePlus 5:n uskotaan ottavan oppia myös muista lippulaivapuhelimista ohuilla näytön kehyksillään. Puhelimeen odotetaan myös kaksoiskameraa. Huhuja ei kannata kuitenkaan ottaa vielä tässä vaiheessa täytenä totuutena.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android