XiaomiYleinen

Näin paljon POCO F4 GT maksaa Euroopassa – julkaisu luvassa huomenna

POCO F4 GT

Xiaomi tulee julkaisemaan huomenna 26. huhtikuuta globaaleille markkinoille uuden Poco F4 GT -älypuhelimen, mikä on käytännössä täysin sama laite kuin kiinassa julkaistu Redmi K50G. Kyseessä on huippuluokan puhelin, jonka suurin kohderyhmä löytyy pelaajista.

Poco F4 GT -puhelimesta nähtiin jo viime viikolla tarkkoja tuotekuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja on paljastanut myös tarkat hintatiedot. Roland Quandt on julkaissut hinnat Twitter-tilillään tänään. Xiaomi tulee myymään Poco F4 GT:n edullisempaa 8 + 128 gigatavun muistivarianttia 649 euron suositushinnalla ja kalliimpaa 8 + 256 gigatavun muistiversiota 749 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tarkasta saatavuudesta ei ole vielä mitään tietoa, mutta se paljastunee julkaisutilaisuuden aikana huomenna. Aikaisemmat vuotokuvat paljastivat Poco G4 GT:n olevan tulossa markkinoille kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Stealth Black, hopea Knight Silver ja keltainen Cyber Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO F4 GT

Poco F4 GT -puhelimessa tiedetään olevan 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimessa on panostettu vahvasti jäähdytykseen. Lisäksi akku on kooltaan 4700 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata jopa 120 watin tehoisella pikalatauksella.

Puhelimessa on myös kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 20 megapikselin tasoinen kamera. Poco F4 GT -puhelimessa on myös stereokaiuttimet, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä erilliset sisäänrakennetut pelipainikkeet, jotka helpottavat mobiilipelien ohjaamista.

Lähde: Twitter (Roland Quandt)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi