SamsungYleinen

Näin Samsungin uusi Galaxy S22 Ultra kestää naarmutusta, polttamista ja taivutusta – katso video!

Samsung Galaxy S22 Ultra JerryRigEverything-kanavan käsittelyssä.

Tunnettu YouTube-kanava JerryRigEverything on tällä kertaa ottanut karuun kuritustestiinsä vuorostaan Samsungin uusimman Galaxy S22 Ultra -älypuhelimen. Testissä puhelinta naarmutetaan, poltetaan sekä taivutetaan, joka on tehty jo kymmenille muillekin älypuhelimille. Aikaisemmin JerryRigEverything sai muun muassa OnePlus 10 Pro -puhelimen katkeamaan keskeltä kahtia.

Aluksi videolla toteutetaan Galaxy S22 Ultralle tuttu lasipintojen naarmutustesti. Samsung hyödyntää puhelimessa tuoreinta Gorilla Glass Victus+ -lasipintaa, johon ilmestyy naarmuja tasolla 6, mutta selvästi syvempiä naarmuja tasolla 7. Puhelimen runko on tehty kokonaan metallista ja se naarmuuntuu tutulla tavalla, kun sitä raaputetaan. Samsung on valmistanut myöskin S Pen -kynän painikkeet sekä pään metallista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla katkaistaan kahtia S Pen -kynä, jolloin paljastuu kynän rakenne. Kynä näyttää sisuskaluiltaan samalta kuin aikaisemmat S Pen -kynät. Samsung on valmistanut puhelimen takakameroiden linssit lasista ja niitä ympäröivät kehykset on valmistettu metallista. Galaxy S22 Ultran näyttöä myös poltetaan videolla, ja se reagoi siihen kuin monet muutkin OLED-näytöt. Lisäksi videolla todistetaan, että puhelimen ultraäänisormenjälkilukija toimii, vaikka näyttölasi olisi pahasti naarmuuntunut.

Samsung Galaxy S22 Ultraa lisäksi taivutetaan käsien välissä, eikä laite testissä tuntunut juurikaan taipuvan. Puhelin tuntui kestävän kuritustestissä hyvin, joten Samsung on suunnitellut laitteen huolella. Videon testistä voi katsoa alapuolelta.


Lähde: JerryRigEverything

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung