AppleYleinen

Vahvistus tuli: Apple järjestää julkaisutilaisuuden 8. maaliskuuta – odotuksissa uusi iPhone-puhelin

Apple julkaisee uusia tuotteita 8. maaliskuuta.

Apple on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee järjestämään uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden 8. maaliskuuta. Tilaisuus alkaa ensi viikon tiistaina kello 20.00 Suomen aikaan, ja se lähetetään suorana Steve Jobs -teatterista Applen pääkonttorilta.

Kyseessä on Applen ensimmäinen suurempi julkaisutilaisuus tänä vuonna, mutta kyseessä on edelleen vain netin välityksellä tapahtuva julkaisu. Tilaisuudessa ei ole siis yleisöä paikalla, kuten ei ole ollut pariin vuoteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa on ollut jo varsin tarkat tiedot siitä, mitä Apple on aikeissa julkaista tilaisuudessa. Applelta odotetaan muun muassa seuraavan sukupolven iPhone SE -älypuhelinta, joka tarjoisi edeltäjänsä muotoilun. Puhelimeen on tulossa kuitenkin päivitettyä tekniikkaa sekä huhujen mukaan 5G-yhteydet.

Apple tulee nähtävästi esittelemään myös uudistetun iPad Air -tabletin sekä vähintään yhden uuden Mac-laitteen Applen omalla prosessorilla. Huhuissa on odotettu uutta Mac mini -laitetta sekä 13 tuumaista MacBook Pro -kannettavaa.

Applelta on tulossa siis monia uutuuslaitteita tilaisuudessa, mutta vielä ei ole aivan tarkkaa tietoa siitä, mitkä kaikki huhutuista laitteista tullaan näkemään.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple