SonyYleinen

Oho, nämähän näyttävät aivan kuulokkeilta! Sonyn tulevat LinkBuds-kuulokkeet paljastuivat vuotokuvista

Sony LinkBuds S

Sony on yksi kuulokemarkkinoiden mielenkiintoisimmista valmistajista, sillä yhtiö on luonut kuulokkeita loistavalla äänenlaadulla, hyvällä melunvaimennuksella, mutta samalla myös innovoinut uusia asioita. Innovoinnista yksi mielenkiintoisimmista esimerkeistä on aikaisemmin tänä vuonna julkaistut Sony LinkBuds -kuulokkeet, jotka erottuivat joukosta erikoisella muotoilulla. Nyt mallisto on saamassa jatkoa.

Nettiin on vuodettu tarkkoja tuotekuvia Sony LinkBuds S -kuulokkeista, joissa on otettu selvästi erilaisempi lähestymistapa kuin aikaisemmin julkaistuissa LinkBuds-kuulokkeissa. Uutuuskuulokkeet näyttävät nimittäin perinteisiltä nappikuulokkeilta. Sony LinkBuds -kuulokkeiden ideana oli päästää ulkoiset äänet musiikin läpi ja se näkyi myös erikoisena rengasmaisena toteutuksena, mutta nyt LinkBuds S -kuulokkeissa näytetään palaavan melujen vaimentamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LinkBuds S -kuulokkeiden kuvat on jaettu Twitterissä SnoopyTech-käyttäjän toimesta, joka kertoo kuulokkeiden mallikoodin olevan WF-LSN900. Kuulokkeissa on perinteikäs tulpallinen viimeistely ja nähtävästi kompakti toteutus. Vuotaja kertoo kuulokkeiden tarjoavan aktiivisen melunvaimennuksen ja kuvien perusteella LinkBuds S tullaan julkaisemaan harmaassa ja kultaisessa värissä.

Toistaiseksi LinkBuds -kuulokkeiden tarkoista tiedoista tai hinnoittelusta ei ole mitään tietoa. Todennäköisesti julkaisu tulee tapahtumaan muutaman viikon sisällä, sillä usein tarkat kuvavuodot vihjaavat julkaisun olevan lähellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin nettiin vuodettiin tarkkoja tuotekuvia myös Sonyn tulevista sangallisista WH-1000XM5-huippukuulokkeista, joten Sony saattaa suunnitella useiden uusien kuulokkeiden julkaisua samaan aikaan.

Lähde: Twitter (SnoopyTech)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony