GoogleYleinen

Valtava määrä kuvia Googlen Pixel Watch -älykellosta vuodettiin – prototyyppi löytyi hylättynä ravintolasta

Google Pixel Watch -älykello. / Kuva: Android Central

Google on julkaisemassa vihdoin tänä vuonna yhtiön ensimmäisen Pixel-malliston älykellon, jota yhtiöltä on huhuttu jo vuosia. Jo aikaisemmin kellosta on nähty yksi live-vuotokuva, mutta nyt Android Central -sivusto on saanut käsiinsä useita uusia kuvia, jotka paljastavat laitteen muotoilun kokonaisuudessaan.

Yksi sivuston lukijoista oli löytynyt hylätyn Pixel Watch -älykellon prototyypin ravintolasta ja päättänyt ottaa siitä useita kuvia ja lähettää ne Android Centralille. Kuvien ohella älykellosta ei valitettavasti vielä vuotanut mitään tarkkoja tietoja, mutta live-kuvat antavat toistaiseksi parhaimman käsityksen Googlen odotetusta kellosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon prototyyppiä ei ollut mahdollista käynnistää, sillä se ei mennyt tietojen mukaan Googlen logosta eteenpäin. Kuvat vahvistavat aikaisemmin vuotaneita kuvia, sillä muotoilu on selvästi massasta poikkeava. Tämän takia kuvien aitoutta on vaikea kiistää, mutta kyseessä saattaa olla myös taitavasti tehty väärennys. Tiedot kuitenkin viittaavat kyseessä olevan todellinen prototyyppi.

Kuvissa nähdään kellossa olevan pyöreä näyttö ja etuosan lasipinta kaartuu todella rajusti reunoja kohden. Pixel Watchin oikeassa kyljessä on esillä pyöreä kruunupainike ja sen kaverina on kaksi muuta painiketta. Kellossa on nähtävästi myös mikrofoneja sekä kaiutin. Takaosassa on esillä erilaisia sensoreita, joita tarvitaan muun muassa sykkeen mittaamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähteen mukaan kellon takaosa näyttää metalliselta, mutta se tuntuisi olevan päällystetyn lasilla. Pixel Watchille on tehty myös omanlaiset rannekkeet, joten perinteisiä rannekkeita ei ole mahdollista käyttää. Prototyypin kaverina oleva ranneke on nähtävästi silikoninen.

Android Centralin mukaan älykellon pakkauksessa on lukenut teksti ”This device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission and Industry Canada, nor has it been tested for compliance with EU regulations”. Lisäksi mukana on ollut tiedot siitä, että kyseinen malli on ollut vain sisäiseen testaamiseen ja kehitykseen, eikä merkinnät paketissa ole lopullisia. Erikoista on kuitenkin, että Googlen työntekijä on unohtanut kellon ravintolaan, mutta vastaavia tapauksia on ollut vuosien varrella myös muilla valmistajilla.

Google Pixel Watch -älykello. / Kuva: Android Central

Google Pixel Watch -älykello. / Kuva: Android Central

Google Pixel Watch -älykello. / Kuva: Android Central

Lähde: Androidcentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google