NetflixYleinen

Oletko aina halunnut maksaa mainoksista? Netflix julkisti 4,99 euron hintaisen mainoksilla varustellun tilausvaihtoehdon

Netflixin logo

Netflix on julkistanut odotuksien mukaisesti uuden mainoksilla varustellun tilausvaihtoehdon palvelustaan. Uuden tilausvaihtoehdon nimi on ”Basic with Ads”, ja mainoksien ohella Netflix on myös karsinut ominaisuuksia. Aluksi edullisempi vaihtoehto tulee saataville vain 12 maassa.

Hintaa edullisemmalla tilausversiolla on 6,99 dollaria Yhdysvalloissa ja Saksassa 4,99 euroa, joka on lähes puolet edullisempi kuin normaali hinta. Aluksi mainoksilla varusteltu versio tulee saatavilla Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Koreassa, Meksikossa, Espanjassa, UK:ssa sekä Yhdysvalloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisemmalla hinnalla Netflix-tilaajat joutuvat tyytymään 720p/HD-tarkkuuteen ja Netflixin mukaan ohjelmissa näytetään keskimäärin 4-5 minuuttia mainoksia tunnin aikana. Mainokset ovat 15-30 sekunnin mittaisia, ja niitä toistetaan ennen ohjelman alkua ja niiden aikana.

Sisällön kerrotaan olevan pitkälti samanlainen kuin täysiverisessä Netflix-tilauksessa, vaikka rajallinen määrä ohjelmia ja elokuvia ei olekaan saatavilla lisenssirajoituksien takia. Edullisemmassa tilauksessa käyttäjät eivät voi myöskään ladata sisältöä käytettäväksi ilman internetyhteyttä.

Basic with Ads verrattuna muihin tilausvaihtoehtoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Netflix ei ole muuttanut muita tilausvaihtoehtoja. Uusi ”Basic with Ads” on tarkoitettu täydentämään Basic-, Standard- ja Premium-tilausvaihtoehtoja ja alentamaan hintaa, jolla Netflixin sisältöjä pääsee katsomaan.

Tältä näyttää mainokset Netflixissä.

Lähde: Netflix

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Netflix