MotorolaYleinen

Lenovolta näyttää olevan tulossa ThinkPhone-puhelin – tunnettu vuotaja paljasti tietoja mielenkiintoisista suunnitelmista

Motorolan omistavalta Lenovolta saattaa olla tulossa Think-brändätty älypuhelin. Think on kiinalaisen Lenovon tunnettu tietokonebrändi. Asiaa on avannut tunnettu vuotaja Evan Blass 91Mobiles-sivustolla julkaisemassa artikkelissaan.

Aiemmin tänä vuonna Motorolaan liittyvissä huhuissa on pyörinyt koodinimi ”Bronco” sekä nyt huhuissa pyörivä Lenovo-puhelin kulkee mallikoodilla ”XT-2309”. Bronco kuuluu Edge-sarjan laitteelle ja Think-brändätty puhelin perustuu samaan koodinimeen.

Alla olevan kuvan puhelimesta ei ole täyttä varmuutta, sillä kyseessä on varhainen kuva suunnitellusta puhelimesta. Aikaisemminkin Lenovo on vaihtanut muotoilua hieman, jonka takia ei ole varmuutta kuinka paljon Think-puhelin tulee muistuttamaan Edge-sarjan puhelinta.

Broncon-mallinimeen yhdistettävät tekniset tiedot ovat kuitenkin paljon varmemmalla pohjalla, kuin mitä nyt vuotanut kuva. Aikaisempien vuotojen mukaan ensi vuonna julkaistava Motorolan Edge 40 Pro kulkee koodinimellä ”Canyon” ja taittuvanäyttöinen Razr 23 tunnettaisiin koodinimellä ”Juno”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodoista on aiemmin selvinnyt, että mallinimi ”Canyon” tarjoaisi 165 hertsin virkistystaajuuteen yltävän näytön ja puhelimen tehoista vastaisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka tullaan julkaisemaan noin kuukauden päästä järjestettävässä Snapdragon Summit -tapahtumassa. Vastaavasti mallinimi Bronco tarjoaisi Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin tai saman Snapdragon 8 Gen 2 -järestelmäpiirin, jota Canyoniinkin odotetaan.

Tällä hetkellä ei tiedetä Bronconin näytön virkistystaajuutta, mutta vuotojen mukaan molemmat puhelimet tulisivat saamaan Full HD+ tasoisen näytön. Nyt sekä Canyonista että Broncosta tiedetään myös, että molemmista puhelimista voisi löytyä 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia ja 50 megapikselin pääkamerat. Canyon voi saada pääkameran rinnalle toisen 50 megapikselin kameran, joka toimisi ultralaajakulma- ja makrokamerana sekä 12 megapikselin telekameran. Canyonissa saatetaan nähdä 60 megapikselin tarkkuuteen yltävä etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Broncon tyydytään todennäköisesti 13 megapikselin ultralaajakulma- ja makrokameraan sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Edestä löytyy 16 megapikselin etukameraan.

Tässä vaiheessa Think-brändin puhelimen julkaisusta ei ole täyttä varmuutta ja ostajakunta Think-brändätylle puhelimelle voi olla hieman mysteeri, vaikka brändillä onkin vahva asema kannettavissa tietokoneissa.

Lähde: 91Mobiles

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola