HMDNokiaYleinen

Nokia 2.3 -puhelimen ennakkomyynti alkoi Suomessa 119 euron hintaan

HMD Global julkaisi joulukuun alussa uuden Nokia 2.3 -puhelimen Egyptissä järjestetyssä tilaisuudessa. Suomen osalta HMD Global on ollut julkaisun jälkeen hiljaa, mutta muun muassa Verkkokauppa.com on nyt listannut Nokia 2.3:n omassa verkkokaupassaan. Uutuuspuhelin on tulossa tarjolle edulliseen 119 euron hintaan.

Verkkokauppa.comin listauksen perusteella Nokia 2.3 olisi tulossa myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat syaanivihreä, hiekka sekä hiili. Lisäksi myyntiin on tulossa 14,90 euron hintainen läpinäkyvä suojakuori. Nokia 2.3 -puhelimen arvioitu toimitusaika on tammikuu 2020, joten aivan heti puhelimen toimitukset eivät ole alkamassa. Julkaisun aikaan HMD Global kertoi puhelimen suositushinnan olevan 109 euroa, joten Suomessa hintaa on saatu 10 euroa lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2.3 on varusteltuna muovisella rakenteella sekä tutuilla alemman hintaluokan ominaisuuksilla. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,2 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myöskin 19:9-kuvasuhde sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio A22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa jopa 512 gigatavun muistikortilla.

Kameroita Nokia 2.3:n takaosassa on peräti kaksi kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja toinen kameroista on 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuudeksi on mainittu 5 megapikseliä. Nokia 2.3 on varusteltuna myöskin 4000 milliampeeritunnin akulla, jonka luvataan kestävän jopa kaksi päivää. Laitetta ladataan micro-USB-liittimen kautta ja siinä on myöskin perinteinen 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

Lähde: Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD