SamsungYleinen

Samsung myynyt jo yli miljoona taittuvanäyttöistä Galaxy Fold -älypuhelinta

Korjaus: Samsungin edustaja on korjannut tiedon ja vahvistanut, ettei yhtiö ole vielä myynyt miljoonaa Galaxy Fold -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Alkuperäinen artikkeli:

Samsung on paljastanut myyneensä yli miljoona Galaxy Fold -älypuhelinta maailmanlaajuisesti. Alun perin puhelin julkaistiin jo kuluvan vuoden helmikuussa, mutta kuluttajien ulottuville Galaxy Fold pääsi vasta syksyllä. Muutaman kuukauden sisällä Samsung on myynyt puhelimia hyvin.

Itsessään miljoonan älypuhelimen myyminen ei kuulosta paljolta, mutta kun otetaan huomioon Galaxy Foldin viivästyminen, erikoinen taittuva näyttö sekä korkea hinnoittelu, niin miljoonan laitteen myyminen kuulostaa hyvältä. Lisäksi hyvien myyntilukujen perusteella voidaan olettaa tulevaisuudessa nähtävän enemmän taittuvanäyttöisiä puhelimia. Samsungin on aikaisemmin raportoitu tavoittelevan yli kuuden miljoonan taittuvanäyttöisen älypuhelimen myymistä vuoden 2020 aikana.

Suomessa Samsung on tuonut Galaxy Fold -puhelimen jo myyntiin valikoiduilla jälleenmyyjillä. Puhelimen hinta asettuu 2100 euroon, joten kyseessä on erittäin kallis älypuhelin. SuomiMobiilin arvostelun Galaxy Foldista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Techcrunch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Todellinen vuoden turhake. Muovinäyttö joka hajoaa kynnnen painalluksesta ja saranamekanismi joka rikkoutuu väistämättä vuoden sisällä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung