OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pron erikoisen Color Filter -kameran avulla voidaan nähdä jopa vaatteiden läpi

OnePlus 8 Pron kamera

OnePlussan viime kuussa julkaisema OnePlus 8 Pro -huippupuhelin on varusteltuna neloiskameralla, joka koostuu pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä telekamerasta. Neljäs kameroista on erikoinen Color Filter -nimellä tunnettu kamera, joka tuottaa tyyliteltyjä photochrom-kuvia ja sen avulla voidaan nähdä jopa esineiden läpi.

Nyt on käynyt myös ilmi, että kameran avulla voidaan nähdä läpi muun muassa tummasta lasista, muovista sekä jopa vaatteista. 5 megapikselin Color Filter -kamerasta puuttuu perinteiset väri- ja infrapunasuodattimet, jonka ansiosta kameralla pystytään näkemään pintojen läpi, jotka päästävät infrapunavalon lävitseen, kuten muovi tai lasi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka pinnat näyttävät ihmissilmissä läpinäkymättömiltä, niin OnePlus 8 Pron kamera pystyy niistä näkemään silti läpi. Lisäksi AndroidPIT-sivusto on pystynyt kuvaamaan jopa vaatteiden läpi kameralla, mutta tällöin vaaditaan tarpeeksi infrapunavaloa, jotta se onnistuu. Epätodennäköistä on kuitenkin, että OnePlus 8 Pron Color Filter -kameralla näkisi kadulla vastaan tulevien ihmisten vaatteiden läpi.

Alapuolella on muutamia Twitteristä poimittuja esimerkkitapauksia OnePlus 8 Pron Color Filter -kameran käyttämisestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus