HMDNokiaYleinen

Nokia 5.3 tulossa pian myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Nokia 5.3 -puhelin listattuna Gigantin sivuilla.

HMD Globalin maaliskuussa julkaisema Nokia 5.3 on tulossa nähtävästi pian myyntiin myös Suomessa. Kyseessä on 200 euron hintaluokkaan sijoittuva älypuhelin, joka tarjoaa varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Nyt muun muassa Gigantti on listannut uutuuspuhelimen sivuillansa sekä kertonut Nokia 5.3:n tulevan tarjolle toukokuun aikana.

Gigantin mukaan kyseessä on Nokia 5.3:n edullisempi 3 + 64 gigatavun versio, joka maksaa 199 euroa. Tarjolle on tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat sininen sekä musta. Gigantin tuotesivujen mukaan puhelimen julkaisu olisi ensi viikolla 15. toukokuuta ja varastoon sitä saapuu arviolta 27. toukokuuta. Toistaiseksi HMD Global ei ole itse ilmoittanut puhelimen saatavuudesta Suomessa mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 5.3 -puhelimessa näyttö on kooltaan 6,55 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasoille. Tehoista on vastaamassa Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroita puhelimen takaosassa on neljä ja ne on asetettu pyöreään kamera-alueeseen. Pääkamerana on 13 megapikselin kamera ja toinen tärkeistä kameroista on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera. Kaksi muuta kameraa ovat 2 megapikselin tasoisia, joista toinen on makrokamera ja toinen syvyysterävyyskamera.

Nokia 5.3 on varusteltuna myös 4000 milliampeeritunnin akulla, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija takaosassa. Nokia 5.3 tarjoaa myös perinteisen kuulokeliittimen sekä tutun puhtaan Android 10 -käyttökokemuksen.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Joo olen odottanut tuota 5.3 Nokiaa jo maaliskuulta lähtien, kun silloin luvattiin, että tulee myyntiin huhtikuun lopulla – nyt gigantin mukaan toukokuun lopulla. Tulleeko vaiko ei? Ei pitäisi firmojen lupailla, jos ei voi toimittaa. Nokian sivuillakaan ei ole asiasta muuta kuin hienoa mainontaa.

    1. Korona pandemian takia on myöhästynyt, mikä on ihan ymmärrettävää.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD