OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 saivat uuden OxygenOS-päivityksen – mukana parannuksia erityisesti kameraan

OnePlus on laittanut jakoon uuden OxygenOS-päivityksen yhtiön tuoreimmille OnePlus 8 Pro- ja OnePlus 8 -puhelimille. Päivityksen sisältö on molemmilla puhelimilla täysin sama ja myöskin koko on sama 124 megatavua. OnePlus 8 Prolle päivitys on OxygenOS 10.5.6.IN11BA ja OnePlus 8 -mallille vastaavasti OxygenOS 10.5.4.IN21BA.

Uudessa päivityksessä kerrotaan olevan parannettu järjestelmän vakautta sekä korjattu tunnettuja ongelmia. Kameroiden osalta OnePlus on parantanut entisestään lian havaitsemisominaisuutta, eli nyt kamera osaa ilmoittaa linsseissä olevasta liasta paremmin. Lisäksi OnePlus on parantanut kuvauskokemusta erityisesti etukameralla. Päivityksen kerrotaan parantavan myös kameroiden yleistä vakautta. Alapuolella on koko päivityksen ilmoitettu sisältö listattuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen sisältö:

  • Järjestelmä
    • Korjattu tunnettuja ongelmia ja parannettu järjestelmän vakautta
  • Kamera
    • Lian havaitsemisominaisuus on nyt tarkempi kuin aikaisemmin
    • Parannettu kameran kuvauskokemusta etukameralla
    • Parannettu vakautta

Uusi OxygenOS-päivitys tulee ladattavaksi todennäköisesti vaiheittain OTA-päivityksenä OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimille. Päivitys on siis nyt ladattavissa vain pienellä osalla käyttäjistä. Loput käyttäjät tulevat saamaan ilmoituksen päivityksestä muutaman päivän sisällä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus