HMDNokiaYleinen

Nokia 5.4 -puhelimen uusi väriversio saapui myyntiin ensimmäisillä markkinoilla

HMD Globalin on tiedetty valmistelevan uuden Sand-väriversion (hiekka) julkaisua Nokia 5.4 -puhelimesta, mutta varsinaisesti edelleenkään uudesta väriversiosta ei ole tiedotettu. Kultainen Sand-väri on ollut kuitenkin esillä Nokian sivuilla jo pitkään sekä monien jälleenmyyjien valikoimissa. Nyt kuitenkin HMD Global on aloittanut Nokia 5.4:n uutuusvärin myynnin oman verkkokauppansa kautta valikoiduilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Nokia 5.4 on myynnissä Sand-versiossa Britanniassa Nokia.com-sivuston kautta. HMD Globalin mukaan uutuusväri on saatavilla yksinomaan vain Nokian sivuilta, mutta toistaiseksi sitä ei ole listattuna saataville muilla markkina-alueilla. Puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustila, ja hintaa löytyy 159,99 puntaa, joka on suoraan muunnettuna 186 euroa. Britanniassa uutta väriä näyttäisi olevan heti saatavilla myös varastosta.

Vuodenvaihteessa esitelty Nokia 5.4 ei ole teknisesti mitenkään yllättävä, sillä siinä on 6,39 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri sekä 48 megapikselin neloiskamera. Puhelimessa on lisäksi Android 10 -käyttöjärjestelmä ja 4000 milliampeeritunnin akku. Uusi Sand-väriversio ei eroa millään tavalla jo markkinoilla olevista väriversioista, joten tekniikka on täysin identtinen. SuomiMobiilissa Nokia 5.4 on testattu jo aikaisemmin, ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD