HMDNokiaYleinen

Melunvaimennuksella varusteltujen Nokia-kuulokkeiden tietoja sekä kuvia paljastui sertifiointitiedoista

HMD Globalin on tiedetty kehittävän uusia Nokia-kuulokkeita, joiden mallikoodi on BH-805 ja tuotenimi Nokia Noise Cancelling Earbuds. Kuulokkeet oli paljastunut jälleenmyyjän listauksesta, mutta nyt samaiset kuulokkeet ovat läpäisseet FCC:n sertifikaatin. FCC on listannut tietokannassaan dokumentteja tulevista kuulokkeista, joista käy ilmi HMD Globalin uutuustuotteen kuvia sekä käyttöopas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointitiedot paljastavat, ettei uudet Nokia-kuulokkeet ole HMD Globalin itse kehittämiä, vaan HMD Global hyödyntää valmistajana kiinalaista Shenzhen AngSi Technology -yritystä. Kuulokkeet ovat kuvien perusteella varsin samanlaiset kuin jo julkaistut Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet. Pian julkaistavat kuulokkeet saavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen, Bluetooth 5 -yhteyden sekä IPX5-sertifikaatin. Latauskotelon tiedetään saavan 400 milliampeeritunnin akun ja kuulokkeissa on 45 milliampeeritunnin akku.

Nokia Noise Cancelling Earbuds -kuulokkeet tulevat saamaan lisäksi kosketusohjauksen, sillä kuulokkeiden ulkoreunaa koskettamalla voidaan pysäyttää musiikki tai vaihtaa seuraavaan kappaleeseen. Latauskoteloon on laitettu neljä LED-valoa, jotka ilmaisevat akun varaustason. Koteloa pystytään tietojen mukaan lataamaan USB-C-liittimen kautta, joka löytyy kotelon alareunasta.

Toistaiseksi HMD Global ei ole ilmoittanut julkaisevansa uusia puhelimia tai muita laitteita, mutta niitä on selvästi tulossa. HMD Globalilta on odotettu kalliimman luokan Nokia-puhelimia, mutta myös uusia peruspuhelimia. Lisäksi huhuissa on ollut jopa kolme uutta Nokia C -malliston edullista älypuhelinta.

Lähde: FCC, Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD