AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8.1 ilmestyi Geekbenchin tietokantaan

HMD Globalilla on ollut kiireinen syksy, sillä yhtiö on muun muassa tuonut myyntiin Nokia 6.1 Plus- ja Nokia 5.1 Plus -älypuhelimet maailmalla sekä julkaissut Nokia X7, Nokia 7.1- ja Nokia 3.1 Plus -puhelimet lokakuun aikana. Tällä hetkellä HMD Globalilta odotetaan kuumeisesti uutta lisäystä yhtiön kärkipuhelimiin ja huhuissa on ollut Nokia 9.

Viime vuonna HMD Global esitteli Nokia 8 -puhelimen huippuluokan ominaisuuksilla, jolle ei ole toistaiseksi nähty seuraajaa. Tänään Nokiamob.net -sivusto kertoo Nokia 8.1 -puhelimen paljastuneen suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta. Tietojen mukaan Nokia 8.1 ei ole kuitenkaan sitä mitä on huippupuhelimen seuraajalta voitu odottaa. Geekbenchin tietojen mukaan Nokia 8.1 on varusteltu Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiirillä, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Tiedoista paljastuu myös puhelimessa olevan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita tietoja Nokia 8.1 -puhelimesta ei valittavasti tällä hetkellä ole. Loppuvuoden aikana HMD Global saattaa julkaista vielä uusia puhelimia, mutta uusia huippuluokan puhelimia saatetaan joutua odottamaan jopa ensi vuoteen.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android