AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6T julkaistaankin jo 29. lokakuuta – päivä vaihtui Applen takia

OnePlus kertoi jo lokakuun alussa, että yhtiön uusin OnePlus 6T -älypuhelin tullaan esittelemään New Yorkissa 30. lokakuuta kello 16.00 Suomen aikaa. Apple kertoi eilen, että yhtiö tulee järjestämään oman julkaisutilaisuutensa New Yorkin Brooklynissa samana päivänä, mutta vain tuntia myöhemmin. Tänään OnePlus on kertonut vaihtavansa uuden puhelimen julkaisupäiväksi 29. lokakuuta.

Julkaisupäivän muutoksen syyksi OnePlus on vahvistanut Applen tilaisuuden. Samana päivänä Applen kanssa OnePlussan uusimman ja parhaimman tuotteen julkaisu ei olisi saanut ansaitsemaansa huomiota. OnePlus on päättänyt julkaisupäivän vaihtamisen yhdessä median sekä yhteisön kanssa, joihin OnePlus on kertonut olleen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6T tullaan siis julkaisemaan jo 29. lokakuuta 2018, kello 16.00 Suomen aikaa. OnePlussan fanit kaikkialla maailmassa voivat seurata tilaisuutta striimin välityksellä. Odotettua lanseerausta voi seurata rekisteröitymällä osoitteessa www.oneplus.com/6T/launch.

 

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Heh,

    Addevent painike ”lisää kalenteriin” on hutiloidessa jäänyt päivittämättä, oneplus on lisännyt sinne ilmaisen apipyynnön, vaikka toki oneplussalla pitäisi olla kaupallinen lisenssi tuon palvelun käyttämiseksi. Ilmaiskäytöllä pyyntöjä on mahdollista tehdä vain muutama kymmenen mutta oneplussan tapauksessa varmasti kyseessä on kymmenet tuhannet käyttäjät 🙂

    Addevent on siis palvelu jonka ihmiset ja yritytykset voivat lisätä omille kotisivuilleen helpottamaan päiväyksien lisäämistä kalentereihin kuten Google kalenteriin tai vaikkapa Outlook.comiin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android