HMDNokiaYleinen

Nokia 8 saatetaan julkaista huomenna – vilahti Nokian sivuilla

Nokia 8 tuskin julkaistaan aivan vielä. Kyseessä nähtävästi taitava huijaus – lue lisää täältä. 


Alkuperäinen artikkeli: Olemme viime aikoina saaneet kuulla erilaisia huhuja tulevasta Nokia 8 -puhelimesta ja aikaisemmin tällä viikolla tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut kaksi kuvaa pian julkaistavasta puhelimesta. Nyt kuitenkin viimeisimpien tietojen perusteella HMD Global saattaisi julkaista uuden Nokia 8 -puhelimen jo huomenna 20. heinäkuuta, jota vahvistaa myös se, että puhelin on käväissyt pikaisesti myös Nokian sivuilla ihailtavana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 8 -puhelimeen odotetaan Qualcommin uusinta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Laitteen näytöksi kerrotaan 5,3 tuumaa, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä. Sisäistä tallennustilaa laitteeseen odotetaan vähintään 64 gigatavua. Nokia 8:ssa on myös kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 13 megapikselin kennosta, joista toinen on mustavalkoinen. Puhelimessa on myös USB-C -latausliitin sekä 3,5 mm kuulokeliitin.

Nokia 8 vilahti Nokian sivuilla

WinFuture -sivusto kertoi aikaisemmin, että Nokia 8 saapuu markkinoille ainakin neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat sininen, hopea, kulta/sininen sekä kupari/kulta. Puhelimen hinnan povataan olevan alle 600 euroa ja julkaisun kerrottiin tapahtuvan jo 31. heinäkuuta. Todennäköisesti Nokia 8 julkaistaan kuitenkin jo 20. heinäkuuta, sillä nyt vuotaneessa kuvassa puhelimen päivämäärä on 20.7.2017, joka voisi vahvasti viitata lähestyvään julkaisuun.

Lähde: Baidu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD