HMDNokiaYleinen

Nokia 9 paljastui videolta – hyvästit kuulokeliittimelle

HMD Globalin on tiedetty kehittelevän Nokia 9 -lippulaivapuhelinta, mutta vielä ei ole tietoa milloin kyseinen laite tullaan julkaisemaan. Todennäköisesti Nokia 9 tullaan näkemään vasta ensi vuoden alussa, vaikka mitään ei ole toistaiseksi varmistettu.

Tällä kertaa tuttu vuotaja OnLeaks on vuotanut intialaisen Compareraja -sivuston kanssa kuvia sekä videon, jossa väitetään komeilevan Nokia 9:n. Kuvissa on nähtävissä Nokia-merkkinen älypuhelin, jossa on hieman sivuilta kaareutuva lasitakapinta sekä näyttö on selvästi kaareutuva esimerkiksi Samsungin Galaxy S8 -puhelimen tapaisesti. Kuvista voidaan nähdä myös, ettei laitteessa olisi perinteistä 3,5 mm kuulokeliitintä, vaan tyytyminen olisi vain USB C -tyypin liittimeen. Vuodetulla videolla nähtävä Nokia 9 -mallinnos ei ole todennäköisesti täysin tarkka, mutta se on ainakin suunta-antava.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnLeaksin mukaan Nokia 9:n näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja se on tarkkuudeltaan QHD -tasoa. Lisäksi laitteessa on sormenjälkilukija, kaksoiskamera ja ohuet näytön kehykset. Vuodettujen tietojen perusteella Nokia 9:n mitat tulevat olemaan 140,9 x 72,9 x 7,5 mm, mutta kameran kohdalta paksuutta olisi 8,9 mm. Katso vuodetut kuvat ja video alta.

Vuodetut kuvat ovat hyvin vastaavanlaisia jo nähtyjen luonnoskuvien kanssa. 

Lähde: OnLeaks, Compareja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD