HMDNokiaYleinen

Nokia 9 PureView julkistettaneen tammikuun lopulla

HMD Globalin tuleva Nokia 9 PureView on ollut moneen otteeseen kuluvan vuoden aikana otsikoissa ja kyseessä tuleekin olemaan varsin mielenkiintoinen uutuuspuhelin. Uusimpien tietojen mukaan HMD Global suunnittelee julkaisevansa uutuuspuhelimensa tammikuun lopulla, tarkemmin tammikuun viimeisellä viikolla.

Tieto on peräisin Nokia anew -nimimerkin alla toimivalta Twitter-tililtä. Tieto kannattaa kuitenkin ottaa pienellä varauksella, vaikka Nokia anew on ollut tiedoissaan useasti oikeassa, mutta toisinaan tiedot ovat olleet myös virheellisiä ja puutteellisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 9 PureView -puhelimeen on huhujen mukaan tulossa Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on ainakin 6 gigatavua RAM-muistia. Näytön pitäisi olla 5,9 tuumaa ja siinä hyödynnetään AMOLED-tekniikkaa. Näyttöön on lisäksi integroituna sormenjälkilukija. Puhelimen takaosaan odotetaan mielenkiintoista viidestä kamerasta rakentuvaa ratkaisua. Huhuja ja muita tietoja Nokia 9 PureView -puhelimesta löydät tämän linkin takaa.

Lähde: Nokia anew (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD