HMDNokiaYleinen

Nokia 9 PureView läpäisi Bluetooth-sertifikaatin

Nokia 9 PureView

Pitkään huhuttu Nokia 9 PureView on läpäissyt tänään Bluetooth-sertifikaatin, joka vihjaa puhelimen lähenevästä julkaisusta. Bluetooth Launch Studio -sivulta löytyvien tietojen mukaan puhelimessa on Bluetooth 5.0 -versio sekä puhelimesta on tulossa kolme versiota, joiden mallinumerot ovat TA-1087, TA-1082 ja TA-1094.

Vaikka Bluetooth-sertifikaatti ei suoraan kerro kyseessä olevan juurikin huhuttu Nokia 9 PureView, niin jo aikaisemmin vuotaneen kuvan perusteella yksi puhelimen mallinumeroista olisi juurikin TA-1094. Nokia 9 PureView on ollut useasti otsikoissa, sillä sen julkaisua on odotettu monesti kuluvan vuoden aikana. HMD Global tulee kuitenkin todennäköisesti julkaisemaan puhelimen viimeistään ensi vuonna ja huhujen mukaan jopa tammikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin nähdyt kuvat ovat vahvistaneet puhelimen saavan huhutun ”viitoiskameran”, jonka kaverina on LED-salama sekä laserautomaattitarkennus. Tietojen mukaan Nokia 9 tulee saamaan 5,9 tuuman QHD-tasoisen 18:9-kuvasuhteella varustellun kosketusnäytön. Tällä kertaa puhelimessa ei tulla näkemään lovea. Nokia 9:n mitoiksi on vuodossa ilmoitettu 155 x 75 x 7,9 millimetriä. Vuotokuvissa ei ole nähtävissä perinteistä sormenjälkilukijaa, joten on hyvin mahdollista, että Nokia 9 tulee saamaan huhutun näytönalaisen sormenjälkilukijan.

Nokia 9 tulee rakentumaan lasisista pinnoista sekä metallisesta kehyksestä. Puhelimessa on USB-C-tyypin latausliitin, mutta perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä ei tule löytymään. Teknisesti Nokia 9 PureViewin kerrotaan perustuvan Qualcommin Snapdragon 845 -piiriin.

Aikaisempia huhuja ja tietoja Nokia 9 PureView -puhelimesta löytyy tämän linkin takaa.

Lähde: NokiaMob.net, Bluetooth Launch Studio

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD