HMDMWC 2020NokiaYleinen

Nokia ja HMD Global peruivat osallistumisensa MWC-messuille – Nokia-puhelimien julkaisu siirtyy

Verkkolaitevalmistaja Nokia sekä älypuhelinvalmistaja HMD Global ovat tänään ilmoittaneet peruvansa suunnitelmat Mobile World Congress 2020 -messuilla. Molemmilla yrityksillä on ollut suunnitelmia järjestää omat lehdistötilaisuutensa sekä osallistua itse messualueelle. Perumisen syyksi Nokia sekä HMD Global ovat ilmoittaneet huolen koronaviruksesta.

Viimeisen viikon aikana useat MWC 2020 -messuja varten suunnitelmia tehneet yritykset ovat jo kerenneet perumaan osallistumisensa. Tällä hetkellä pois jäävien listalta löytyvät muun muassa Amazon, LG, Nvidia, Sony, Umidigi, Gigaset, Ericsson, MediaTek ja Vivo. Lisäksi älypuhelinvalmistajat kuten ZTE ja TCL ovat peruneet lehdistötilaisuutensa, mutta ovat kuitenkin läsnä itse messuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin piti järjestää sunnuntaina 23. helmikuuta uusien Nokia-puhelimien julkaisutilaisuus. Tilaisuudessa yhtiöltä odotettiin muun muassa uusia alemman hintaluokan puhelimia sekä yhtiön ensimmäistä 5G-yhteyksillä varusteltua puhelinta. Nokia oli taasen valmistautunut järjestämään 23. helmikuuta tilaisuuden, jossa yhtiön toimitusjohtaja Rajeev Surin piti kertoa uusia asioita 5G-verkoista.

HMD Global on jo ilmoittanut, että MWC:ssä julkaistavaksi suunnitellut puhelimet tullaan julkaisemaan myöhemmin. Toistaiseksi HMD Global ei ole kuitenkaan vahvistanut uutta julkaisuajankohtaa.

Lähde: Nokian lehdistötiedote, HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD