MWC 2020Yleinen

Raportti: MWC-messujen kohtalosta päätetään perjantaina – vuoden suurimmat mobiilimessut saatetaan perua kokonaan

Vuoden odotetuimmat sekä suurimmat mobiilimessut saatetaan perua kokonaan, jos Mobile World Congressin järjestäjät niin päättävät tulevana perjantaina. MWC 2020 -messut ovat olleet pinnalla viimeisen viikon aikana aktiivisesti, sillä monet yritykset ovat ilmoittaneet peruvansa osallistumisensa messuilla koronaviruksen takia.

Espanjalaisen La Vanguardia -sivuston mukaan messujen järjestäjä GSMA järjestää kokouksen perjantaina 14. helmikuuta, jossa päätetään MWC-messujen kohtalosta. GSMA ilmoitti jo aikaisemmin muutoksista terveys- ja turvatoimenpiteisiin MWC-messuilla. Lisäksi messuille ei päästetä Hubein-maakunnasta matkustavia henkilöitä, ja yleistä puhdistusta sekä desinfiointia kerrotaan lisättävän selvästi verrattuna aikaisempiin vuosiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä lukuisat valmistajat ovat ilmoittautuneet jättäytyvänsä messuilta pois. Muun muassa Amazon, LG, Nvidia, Sony, Umidigi, Gigaset, Ericsson, MediaTek ja Vivo ovat ilmoittaneet peruvansa suunnitelmat MWC:n suhteen. Lisäksi älypuhelinvalmistajat kuten ZTE ja TCL ovat peruneet lehdistötilaisuutensa, mutta ovat kuitenkin läsnä itse messuilla.

Lähde: La Vanguardia (espanjaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MWC 2020