HMDNokiaYleinen

Nokia-uutuuksia tulossa pian – Vihjaako suomalaisvalmistaja jopa taittuvanäyttöisestä puhelimesta?

Nokia Mobilen viralliselle Instagram-tilille on julkaistu vihjaus tulevasta.

Suomalainen HMD Global on aloittanut vihjailemaan uusista Nokia-laitteista virallisella Nokia Mobilen Instagram-tilillä. Yhtiön on julkaissut lyhyen videon, jonka kuvateksti on herättänyt Nokia-yhteisössä keskustelua.

HMD Globalin mukaan jotain uutta on tulossa pian ja siihen liittyy ”niin paljon jännitystä”. Lisäksi postauksen kuvateksti kertoo ”We’re almost ready to unfold our feathers!”, joka on suomennettuna ”Olemme melkein valmiita levittämään höyhenemme!”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erityisesti Nokia-fanit näyttävät keskittyvän sanaan ”unfold”, jota monet valmistajat ovat käyttäneet taittuvanäyttöisten puhelimien markkinoinnissa. Tämä onkin nostanut esille mahdollisuuden taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta. Lisäksi lyhyessä videossa nähdään violetit höyhenet avautuvan, joka voisi hyvin sopia taittuvanäyttöisen puhelimen vihjailuun.

Ei kannata kuitenkaan kovin suuria toiveita taittuvan Nokia-puhelimen osalta nostattaa, sillä se on melko epätodennäköistä. Vaikka HMD Global on yksi valmistajista, joka ei ole yhtään taittuvanäyttöistä puhelinta julkaissut, niin sellaisen julkaisu on edelleen epätodennäköistä. HMD Global on keskittynyt halpapuhelimiin, eikä taittuvat puhelimet sovi yhtiön strategiaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2660 Flip kahdessa uudessa väriversiossa.

HMD Globalilta on nähty kuitenkin simpukkapuhelimia peruspuhelimien kategoriassa, jotka voidaan avata taittuvanäyttöisten puhelimien tavoin. HMD Globalin tuorein vihjaus voisi viitata esimerkiksi peruspuhelimeen, mutta vasta hiljattain yhtiö julkisti Nokia 2660 Flip -puhelimesta uudet vihreän ja vaaleanpunaisen värin.

Jos vihjausta analysoidaan tarkemmin, niin esille nousee paremminkin violetti väri. Yhdistelemällä ja paljastuneita tietoja, niin kyseessä voisi olla Nokia G42 5G -puhelimen julkaisu. Puhelimeen on odotettu violettia väriversiota, joka sopii hyvin yhteen nyt julkaistun vihjauksen kanssa. Nokia G42 5G ei ole kuitenkaan mikään huipputason laite, vaan alle 300 euron hintapisteen 5G-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G42 5G nähtiin jo aikaisemmin tällä viikolla Gigantin verkkokaupassa, joka viittaa lähenevään julkaisuun. HMD Global ei tällä kertaa paljasta edes vihjauksessaan, milloin tämä uusi ”jännittävä” julkaisu on luvassa. Odotettavasti tietoja on luvassa pian.

Nokia G42 5G on jo myynnissä Gigantissa.

Lähde: Instagram (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD