HMDNokiaYleinen

HMD Global vahvisti: Uusia Nokia-puhelimia julkaistaan 8. huhtikuuta

Suomalainen HMD Global on tänään julkaissut ”save the date” -kutsun tulevaan julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään 8. huhtikuuta. HMD Global on jakanut kutsuja medioille sekä pystyttänyt sivuston, jossa on samat tiedot. Mitään kovin paljastavaa ei tilaisuuden antimista ole jälleen kerrottu, vaan sivulla on nähtävillä ainoastaan hashtag #LoveTrustKeep.

Tilaisuus tullaan nähtävästi lähettämään suorana, joka viittaa merkittävään Nokia-puhelimien julkaisutilaisuuteen. Viime aikoina HMD Global on julkaissut ilman julkaisutilaisuuksia uusia puhelimia, kuten Nokia 5.4- ja Nokia 1.4 -mallit. Huhujen mukaan HMD Global olisi valmistelemassa alkuvuoden aikana julkaistavaksi lukuisia uusia älypuhelimia, mutta myös peruspuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisimpänä huhuissa on ollut Nokia G10, joka edustaisi HMD Globalin tuoreinta nimeämiskäytäntöä. Huhuissa on myös odotettu uudistettua Nokia 3650 -peruspuhelinta, joka olisi osa yhtiön Nokia Originals -mallistoa. HMD Globalilta on pidempään odotettu myös uusia puhelimia Nokia 6- ja Nokia 7 -mallistoihin, joten myös kalliimpia keskihintaisia 5G-puhelimia saattaa olla pian luvassa. Huhuissa ei ole kuitenkaan puhuttu uudesta lippulaivapuhelimesta.

Varmasti lähempänä julkaisua varmistuu tarkempia tietoja julkaistavaksi odotettavista puhelimista. Julkaisutilaisuuteen on vielä lähes kuukausia aikaa, sillä se järjestetään 8. huhtikuuta kello 17.00 Suomen aikaa.

Lähde: Nokia Mobile, Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuo mainoskuvahan antaa ymmärtää että julkistettavissa HMD Globalin puhelinmalleissa olisi etenkin awesome kosteudenkestävyys ja awesome hämäräkuvausominaisuudet.

    Tiedä sitten, jäävätkö mainostasolle.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD