Nokian tulevan Android-puhelimen myyntipakkaus paljastui uudessa kuvassa – paljastaa myös tietoja puhelimesta

3

Vuosi vaihtui ja uudet Nokian tuotemerkillä myytävät puhelimet ovat lähempänä kuin koskaan. Viime aikoina on käyty kiivasta keskustelua HMD Globalin valmistamista Nokian Android-puhelimista ja samalla olemme saaneet ihailla erinäisiä luonnoksia ja väärennöksiä tulevista puhelimista. Nyt Kiinassa on vuotanut kuitenkin varsin vakuuttavan näköinen kuva HMD Globalin tulevan Nokia-puhelimen myyntipakkauksesta, jossa paljastuu myös kuva itse puhelimesta sekä joitakin teknisiä tietoja.

Vuotaneessa kuvassa tulevan Nokia-puhelimen myyntipakkaus.

Kuvasta käy selväksi, että puhelimessa on metallirunko Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, 64-bittinen Snapdragon -järjestelmäpiiri, 4G LTE -yhteydet, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tuki microSD -muistikortille. Pakkauksesta paljastuu myös, että puhelimessa on 16 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin etukamera. Kuva kertoo myös, että tulevasta Nokia-puhelimesta löytyy 5.5 tuuman Full HD -tasoinen kosketusnäyttö. Jos kuva on aito, niin puhelimeen on odotettavissa myös Dolby Atmos -tekniikkaa.

On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä on taas kerran yksi vuotokuva muiden kymmenien vastaavien joukossa, mutta tällä kertaa kyseessä on kuitenkin vakuuttavan oloinen kuva Nokia-puhelimen myyntipakkauksesta. Myöskin pakkauksessa oleva kuva puhelimesta on ulkomuodoiltaan pitkälti samanlainen kuin aikaisemmin vuotaneissa Nokia D1C -puhelimen metallirungon kuvissa. Uusia HMD Globalin kehittämiä Android-Nokia-puhelimia odotetaan helmikuun ja maaliskuun vaihteessa järjestettävillä MWC 2017 -messuilla.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: