NothingYleinen

Nothing aloitti jo vihjailut tulevasta tuotteesta – tulossa ainakin kahdet kuulokkeet

Nothing Phone (1) ja Nothing Ear (1)

Nothing on julkaissut uuden YouTube-videon, jossa käydään läpi uuden Nothing Phone (1) -puhelimen julkaisua sekä myös sitä, mitä yritykseltä on lupa odottaa ensimmäisen puhelimen jälkeen. Videolla Nothing aloittaa selvästi jo vihjailemaan tulevasta tuotteesta, vaikka mitään konkreettista ei paljastetakaan.

Video ei paljasta juurikaan, mutta hehkutusta tuotteesta ei puutu. Videon aluksi muun muassa Nothingin muotoilujohtaja Tom Howard puhuu puhelimessa ja kädessä oleva laite on sensuroitu, joten käytössä saattaa olla jo nyt uudempi Nothing-puhelin. Lisäksi videon lopulla Howard pitää kädessään jotain pienempää laitetta, joka sekin on sensuroitu. Lisäksi hän vielä hehkuttaa tulevaa tuotetta sanomalla ”This product is going to be fire. Absolute fire”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Nothing saattaa olla julkaisemassa piakkoin uudet kuulokkeet, sillä nykyiset Ear (1) -kuulokkeet ovat jo itsessään vuoden ikäiset. Tätä odotusta on vahvistamassa vuotaja Mukul Sharman Twitter-julkaisu, jossa Nothingin kerrotaan työstävän jopa kaksia uusia kuulokkeita.

Nothing Ear (1) Stick -kuulokkeista vuotanut kuva.

Toiset kuulokkeista ovat todennäköisesti jo aikaisemmin vuotaneet Nothing Ear (1) Stick -kuulokkeet, mutta toiset kuulokkeet ovat nähtävästi toisen sukupolven kuulokkeet, joiden nimi on Nothing Ear (2). Sharma on julkaissut Twitteriin myös useita sertifiointiraportteja, jotka entisestään vahvistavat uusia langattomia kuulokkeita olevan tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkiksi SGS Fimko -sertifiointitietokannasta on löytynyt kahdet erilliset kuulokkeet, joiden mallikoodit ovat Nothing B155 ja Nothing B157. Molemmat kuulokkeista tulevat tukemaan 5 watin tehoista latausta. Lisäksi Nothing B157 -kuulokkeet ovat löytyneet intialaisesta BIS-sertifiointitietokannasta.


Kaikki tiedot Nothingin tulevista tuotteista kannattaa ottaa tällä hetkellä varauksella vastaan, sillä mitään varmaa ei vielä voida sanoa. Nothing on itse kertonut kehittävänsä lukuisia uusia tuotteita, ja selvästi myös vihjailut seuraavasta lanseerauksesta ovat käynnistymässä. Nothing Phone (1) -puhelimen kohdalla yritys lähti rakentamaan hypeä julkaisun ympärille jo pari kuukautta ennen julkaisua, joten uusia tuotteita saatetaan nähdä vasta pitkänkin ajan päästä.

Nothingin uusimman videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube, Twitter (Mukul Sharma) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing