AppleYleinen

Apple tuomassa uuden violetin väriversion iPhone 14 -puhelimiin – huhuissa myös tehokkaampi pikalataus

Mallinnus siitä, miltä iPhone 14 Pro voisi näyttää.

Applen uusia iPhone 14 -sarjan älypuhelimia odotetaan julkaistavaksi alle kahden kuukauden päästä, joten myös tiedot ja erilaiset huhut jatkuvasti tarkentuvat. Twitterissä on nyt vuotajan toimesta tehty yhteenveto uutuuspuhelimien tarkeimmistä uudistuksista ja samalla kuullaan myös hieman uutta.

Vuotajan mukaan Apple tulee tarjoamaan iPhone 14 -mallistossa yhden täysin uuden väriversion, jota ei ole aikaisemmin nähty ainakaan pro-versioissa. iPhone 14 -perusmallit tulevat saataville vihreänä, violettina, sinisenä, mustana, valkoisena sekä punaisena. iPhone 14 Pro -puhelimet ovat tulossa tarjolle vihreänä, violettina, hopeana, kultaisena ja harmaana. Violetin väriversion kerrotaan korvaavan viime vuoden Sierra Blue -värin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samainen lähde kertoo Applen tarjoavan puhelimissa vihdoin myös Always-on-display-ratkaisun. Sen avulla pitäisi olla mahdollista saada lukitusnäytön widgetit suljetulle näytölle, eikä ole keinoa tehdä niistä erilaisia.

Applen on kerrottu testanneen tänä vuonna titaania iPhone 14 Pron materiaaleina, mutta lopulta yhtiö on päätynyt kuitenkin samoihin materiaaleihin kuin iPhone 13 Prossa. Puhelin olisi siis ruostumatonta terästä sekä lasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan Apple tulee tarjoamaan tänä vuonna samat tallennustilaversiot kuin viime vuonna. Lisäksi tulevan iPhonen kerrotaan tukevan 30 watin tehoista pikalatausta ensimmäisen lataussyklin ajan, jonka jälkeen teho tippuu 27-25 wattiin. Viime vuonna iPhone 13 Pro Max tuki korkeintaan 27 watin pikalatausta.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna Applelta odotetaan jälleen neljää uutta iPhone-puhelinta, mutta tällä kertaa mini-versiosta olisi luovuttu. Nyt pitäisi olla tulossa iPhone 14 ja iPhone 14 Max sekä uudet iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Applen on odotettu tuovan erikoisesti vain pro-versioihin uusimman A16-järjestelmäpiiriin, kun perusmallit saisivat viime vuoden järjestelmäpiirin.

Puhelimia odotetaan julkaistavaksi syyskuun aikana.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple